MONOLITH KAMADO BBQ

Eindeloze culinaire mogelijkheden en een onmiskenbaar barbecuegevoel, gebundeld in sterk keramiek en massief roestvrij staal. Lees meer over de Monolith Kamado BBQ .

MEER MONOLITH!

CUISINE

Grillen, roken, bakken, koken, braden, de Monolith Kamado BBQ combineert al deze voordelen in een uniek grilltoestel. Duik in het moderne tijdperk van de Kamado grills met recepten uit de hele wereld.

MEER MONOLITH!

TOEBEHOREN

De Monolith Kamado BBQ wordt aangevuld met een bijna oneindig aantal toebehoren, houtskool, rookpellets en de BBQ Guru-serie. Perfecte gereedschappen – voor een perfect resultaat.

MEER MONOLITH!

DE MONOLITH KAMADO BBQ IS VRIJHEID

Een keramische kamado bbq die alles belooft: barbecueën, roken, bakken, koken, garen, drogen. Geniet ervan een keuze te hebben. Geniet ervan je gasten te verbazen. Geniet ervan je zinnen te verwennen.

DE MONOLITH KAMADO BBQ  ISDESIGN

Hij combineert esthetiek en functionaliteit op vakkundige wijze. Een tuinobject dat de ogen en het verhemelte even gelukkig maakt.

DE KAMADO MONOLITH IS TRADITIE

Sinds meer dan 3000 jaar worden keramische kamado ovens gebruikt om te garen, barbecueën en roken. Komende uit in Japan, en sinds eeuwen de bekende Mushikamado, ontwikkelde zich in de jaren 70 de keramische barbecue en begon hij aan zijn veroveringstocht rond de wereld.

KIES DE JOUWE KAMADO BBQ MODEL

Monolith Kamado bbq is een barbecue bedoeld voor huishoudelijk en professioneel gebruik

De kamado bbq Monolith-familie bestaat uit de vier modellen Monolith ICON, Monolith Classic, Monolith Junior en Monolith LeChef – kies je maat, optimaal aangepast uw behoeften. Alle vier de modellen bieden grillen plezier op het hoogste niveau.

De kamado grill is verkrijgbaar in zwart en rood.

colors
VEELZIJDIGE
TOEBEHOREN

Voor nog meer mogelijkheden en vrienden barbecuen met de Monolith keramische Grill. Met het uitgebreide assortiment grilltoebehoren, barbecuehoutskool en rookpellets wordt Monolith
nog beter afgerond. Je zult versteld staan van alles wat de
Monolithische keramische Grill maakt het mogelijk.
Het assortiment wordt aangevuld met de Monolith BBQ Guru Edition. Perfecte Tools voor een perfect resultaat.

Discover Accessories

DOOR GRILLERS, VOOR GRILLERS!

kamado barbecue

Heet van de naald Monolith nieuws , heerlijke recepten, knappe tools en “red-hot” -verhalen uit de grill- en BBQ wereld rechtstreeks in jouw “Inbox”.  Teken nu in en ontvang de exclusieve nieuwsbrief en wordt hierdoor de eerste geinformeerde !

Ready for your Monolith?

kamado barbecue

U kunt ook overleggen met een van onze geautoriseerde dealers. Zij zijn getraind en gepassioneerd over wat ze doen en zullen al uw vragen over de Monolith Kamado BBQ beantwoorden.

ZOEK UW DEALER