MONOLITH

Beleef de wereld van kamado bbq. Eindeloze culinaire mogelijkheden met het onmiskenbare barbecuegevoel dat wordt omgeven door sterk keramiek en massief roestvrijstaal. Duik in de wereld van Monolith.

MEER MONOLITH!

CULINAIR

Grillen, roken, bakken, koken, braden – de Monolith Kamado BBQ combineert al deze methodes in één uniek systeem. Duik in het moderne tijdperk van de Kamado BBQ met recepten vanuit de hele wereld.

MEER MONOLITH!

TOEBEHOREN

De Monolith Kamado BBQ wordt aangevuld met een bijna oneindig aantal toebehoren, houtskool, rookpellets en de BBQ Guru-serie. Perfecte gereedschappen – voor een perfect resultaat.

 

MEER MONOLITH!

MONOLITH KAMADO BBQ IS VRIJHEID

Een keramische kamado BBQ die doet wat het belooft: Grillen, roken, bakken, braden, koken, barbecueën. Geniet van alle mogelijkheden, geniet ervan je gasten te verrassen, geniet ervan je smaakpapillen te verwennen en je zinnen te verzetten.

MONOLITH KAMADO BBQ is design

Esthetiek en functionaliteit in een perfecte combinatie. Een object dat een genot is voor het oog en het verhemelte.

MONOLITH IS TRADITIE

De kamado stamt oorspronkelijk uit China en Japan en werd daar al 3000 jaar geleden gebruikt. In de jaren 70 evolueerde de moderne keramische BBQ uit de Japanse Mushikamado en begon vanaf dat moment met een succesvolle veroveringstocht.

KIES JOUW KAMADO BBQ MODEL

MONOLITH KAMADO BBQ IS EEN BARBECUE VOOR HUISHOUDELIJK EN PROFESSIONEEL GEBRUIK

De MONOLITH BBQ familie bestaat uit diverse formaten zoals de MONOLITH ICON, de MONOLITH Junior, de MONOLITH Classic en de MONOLITH LeChef.
Daarnaast is er nog het instapmodel MONOLITH Basic en zijn er de geavanceerde BBQ GURU uitvoeringen van de MONOLITH Classic en de MONOLITH LeChef.
Kies de optimale maat welke past bij jouw behoefte, alle maten en modellen bieden je grillplezier op het hoogste niveau!

Afhankelijk van het model zijn de MONOLITH kamado’s leverbaar in zwart en/of rood.

colors

Veelzijdige

accessoires

Bereid je voor op de ultieme barbecue ervaring! Ons ruime assortiment accessoires, houtskool, rookpellets en barbecue gereedschap maakt je MONOLITH nog veelzijdiger. Je zult versteld staan van de mogelijkheden van de MONOLITH Kamado Barbecue. Van pizzasteen tot de MONOLITH BBQ Guru Edition – perfecte tools – voor perfecte resultaten!

Ontdek je accessoires

DOOR BARBECUEËRS, VOOR BARBECUEËRS!

kamado barbecue

Heet van de naald Monolith nieuws, heerlijke recepten, knappe tools en roodgloeiende verhalen uit de grill- en BBQ wereld rechtstreeks in jouw “Inbox“?  Schrijf je dan nu in en ontvang de exclusieve nieuwsbrief en wordt daardoor als eerste geïnformeerd!

#monolithkamadobbq

Get inspired with us! Follow and tag us on Facebook & Instagram and
you might see your picture down here soon.

KLAAR VOOR JE MONOLITH KAMADO BBQ?

kamado barbecue

Je kunt vanzelfsprekend ook contact opnemen met een van onze geautoriseerde dealers. Onze dealers zijn gepassioneerd en getraind. Ze zullen al je vragen over de MONOLITH Kamado BBQ graag beantwoorden.

VIND JE DEALER