Onze barbecue houtskool

MONOLITH is een hoogwaardige houtskool gebruik makend van duurzaam geproduceerd eikenhout van Europese gecertificeerde bosbouw en perfect voor zowel thuis als professioneel gebruik. Moderne en efficiënte productie extraheert teer en zuren om een ​​gelijkmatig verkoolde, 85% koolstofgehalte, energierijke houtskool te produceren. Een milieuvriendelijk gasvormig pyrolyse proces zorgt voor CO2 neutraliteit. De grove sortering van 4 – 12 cm voorkomt een te dicht op elkaar liggen van de houtskool in de firebox of kolenmand en optimaliseert de luchtstroom en warmte-intensiteit.

Monolith Charcoal
8kg Bag

Dimensions  (L x B x T x H):
38 x 40 x 60 cm
Item No. 201090

HET JUISTE GEBRUIK VAN ONZE MONOLITH HOUTSKOOL

Dankzij de perfecte carbonisatie ontsteekt Monolith houtskool zeer snel en is 200-250 ° C in 10-15 minuten bereikt. De hoge energiewaarde van 31.700 kJ / kg zorgt ervoor dat hoge tempe- raturen kunnen worden bereikt en behouden wanneer dat nodig is. In combinatie met de warmteopslag eigenschappen van de Monolith Kamado Barbecue kunt u elke lange sessie veilig aan met slechts één vulling.

HET VULLEN VAN DE MONOLITH

Vul de houtskoolmand of de firebox met stukken hoogwaardige kwaliteit houtskool van groter formaat. Voor de beste barbecue resultaten adviseren we het gebruik van onze MONOLITH houtskool.

houtskool
monolighter

ONTSTOKEN IN ENKELE MINUTEN

Steek de houtskool aan de bovenkant aan, sluit het deksel en open de aan- en afvoeropeningen volledig. Door het schoorsteeneffect wordt de barbecue in een mum van tijd verwarmd.

PERFECT GECONTROLEERD

Regel de barbecuetemperatuur door het aanpassen van de toevoer- en afvoerlucht via de ventilatieopeningen. Afhankelijk van de barbecuemethode kunnen nu de juiste accessoires worden gebruikt.

KLAAR OM TE ONTSTEKEN?

kamado barbecue

Je kunt contact opnemen met een van onze geautoriseerde officiële dealers. Onze dealers zijn getraind en gepassioneerd en beantwoorden al uw vragen over de Monolith keramische houtskool barbecue.

VIND JE DEALER