barbecuen benodigdheden

Monolith Buggy en de Teakhouttafel

Met de Monolith buggy en teakhouten tafel krijgt uw barbecue een waardige plaats in uw tuin. Voldoende opbergruimte, stabiele houders, hittebestendige materialen en wielen die hem mobiel en transporteerbaar maken, zelfs op ruw terrein.

barbecuen benodigdheden

Monolith Buggy mit Seitentisch

BUGGY 

De Monolith Kamado kan worden gebruikt met de Buggy van RVS en hout. Hiermee kan je de Monolith Kamado gemakkelijk verplaatsen en vervoeren. De barbecue rust op een RVS steun met 4 rubberen schokdempers en kan worden vergrendeld voor extra veiligheid in gebruik en tijdens het transport. De wielen met luchtbanden met een diameter van 26 cm maken de Buggy zeer mobiel. Hiermee kan de Monolith perfect gebruikt worden in eigen tuin, maar is hij ook ideaal in de professionele sector voor traiteurs, restaurants, streetfood en voor BBQ Teams. Als alternatief voor de Buggy is er ook een tuintafel beschikbaar die u op onze website kunt vinden.

  barbecuen benodigdheden

Compatible with: Classic & LeChef
Weight: 55 kg
Item No. LeChef: 201017-L
Item No. Classic: 201017-C

 

Cover Buggy

Compatible with: Classic & LeChef
Item No. 201019

TEAKHOUTTAFEL

Tover uw MONOLITH-keramische barbecue om tot een mobiele outdoorkeuken met werkvlakken en legvlakken voor barbecueaccessoires.
Met de stabiele tafel van verzinkt roestvrij staal met legvlakken van teakhout wordt de MONOLITH CLASSIC een volwaardige buitenkeuken. De tafel beschikt over voldoende vlakken voor het voorbereiden van de barbecuegerechten en het neerleggen van accessoires. Twee grote wielen een schuifstang maken de tafel mobiel. De tafel is uitsluitend voor de MONOLITH CLASSIC beschikbaar. Voor de montage zijn drie keramische voeten verkrijgbaar die bij bestelling van de barbecue zonder frame (Artikelnr. 201002) meegeleverd worden resp. ook apart besteld kunnen worden. barbecuen benodigdheden

Compatible with: Classic & LeChef
Weight: 64 kg
Item No. LeChef: 201003-L
Item No. Classic: 201003-C

 

Cover Teakwood Table

Compatible with: Classic & LeChef
Item No. 201014

Monolith Teakholztisch

Ready for an upgrade?

kamado barbecue

You can also consult with one of our authorized dealers. Our dealers are trained and passioned about what they do and will answer all your questions about the Monolith ceramic grill.

FIND YOUR DEALER