barbecuen benodigdheden

Monolith Buggy en de TEAKHOUTEN TAFEL

Met de Monolith buggy en teakhouten tafel krijgt uw barbecue een waardige plaats in uw tuin. Voldoende opbergruimte, stabiele houders, hittebestendige materialen en wielen die hem mobiel en transporteerbaar maken, zelfs op ruw terrein.

barbecuen benodigdheden

Monolith Buggy mit Seitentisch

BUGGY 

De Monolith Kamado kan worden gebruikt met de Buggy van RVS en teakhout. Hiermee kan je de Monolith Kamado gemakkelijk verplaatsen en vervoeren. De barbecue rust op een RVS steun met 4 rubberen schokdempers en kan worden vergrendeld voor extra veiligheid in gebruik en tijdens het transport. De wielen met luchtbanden met een diameter van 26 cm maken de Buggy zeer mobiel. Hiermee kan de Monolith perfect gebruikt worden in eigen tuin, maar is hij ook ideaal in de professionele sector voor traiteurs, restaurants, streetfood en voor BBQ Teams. Als alternatief voor de Buggy is er ook een tuintafel verkrijgbaar.

Barbecuen benodigdheden

Geschikt voor: Classic & LeChef
Gewicht: 55 kg
Item No. LeChef: 201017-L
Item No. Classic: 201017-C

 

Cover Buggy

Geschikt voor: Classic & LeChef
Item No. 201019

TEAKHOUTEN TAFEL

Tover uw MONOLITH Kamado BBQ om tot een mobiele outdoor keuken met werkvlakken en aflegvlakken voor je barbecueaccessoires. Met de stabiele tafel van roestvrijstaal met aflegvlakken van teakhout wordt de MONOLITH Classic of de MONOLITH LeChef een volwaardige buitenkeuken. De tafel beschikt over voldoende ruimte voor het voorbereiden van de barbecuegerechten en het neerleggen van accessoires. Twee grote wielen maken de tafel mobiel. 

Geschikt voor: Classic & LeChef
Gewicht: 64 kg
Item No. LeChef: 201003-L
Item No. Classic: 201003-C

 

Cover TEAKHOUTEN TAFEL

Geschikt voor: Classic & LeChef
Item No. 201014

Monolith Teakholztisch

KLAAR VOOR EEN NIEUWE KAMADO?

kamado barbecue

Je kunt vanzelfsprekend ook contact opnemen met een van onze geautoriseerde dealers. Onze dealers zijn getraind en gepassioneerd. Ze zullen al je vragen over de MONOLITH Kamado BBQ graag beantwoorden.

VIND JE DEALER