Houtskool bbq Monolith ICON

Houtskool bbq om te gaan. Met de ICON kunt u niet alleen grillen, maar ook roken, bakken en koken – en hij kan zelfs onderweg of als tafelgrill worden gebruikt dankzij zijn grootte en gewicht. Bijzonderheid: het deksel kan worden verwijderd en u kunt de ICON dan gebruiken als tafelgrill of er een stalen vuurplaat op plaatsen. Aan de vuurplaat kan een lekbak worden bevestigd voor het opvangen van vet en as. Het kan gebruikt worden als een Plancha- of Teppan-achtige grill bij verschillende temperaturen.

De temperatuur is zeer hoog in de gebieden direct boven de warmte en iets lager op de buitenste delen waar de plaat uitsteekt. Dit betekent dat u het voedsel in het midden kunt schroeien en het naar de buitenste delen kunt verplaatsen om het te koken en warm te houden. Voor vlees-, vis-, groente- en pizzaventilatoren laat de ICON niets te wensen over.

Het beste is dat hongerige gasten niet lang hoeven te wachten, de grill zeer snel opwarmt en lage temperaturen (100 graden) tot 20 uur kunnen worden aangehouden, zodat er niet te snel een einde komt aan de gezellige avonden. Barbecueën op het hoogste niveau.

Monolith Tim Mälzer
houtskool bbq
MONOLITH ICON
Monolith ICON
GRILL
Ready to meet your new houtskool bbq ICON?
kamado barbecue

U kunt contact opnemen met een van onze geautoriseerde officiële dealers. Onze dealers zijn getraind en gepassioneerd over wat ze doen en beantwoorden al uw vragen over de Monolith keramische houtskool bbq .

FIND YOUR DEALER