Monolith kamado barbecue LeChef Pro Serie 2.0

De MONOLITH LeChef is met een indrukwekkende 140 kg de zwaargewicht van ons leveringsgamma. De MONOLITH LeChef is bijzonder geschikt voor het bereiden van grote hoeveelheden vlees alsmede ook het gelijktijdig garen van verschillende gerechten en bijgerechten.

Grillen, bakken, smoken, roken en garen – alles is mogelijk – in onvermoede dimensies. De roosterdiameter van 52cm en de uitbreiding door een extra grillrooster en een 2e roosterniveau maken het mogelijk om de MONOLITH LeChef in te zetten bij catering, street-food evenementen, culinaire- of barbecuewedstrijden alsmede bij grote feesten. Met het unieke chip-feeder-systeem kun je via het klepje aan de voorkant van de behuizing houtsnippers en/of rookpellets op de gloeiende houtskool plaatsen zonder het deksel te openen.

Aangevuld met de omvangrijke keuze aan accessoires zoals bijvoorbeeld een rotisserie, gietijzeren rooster, pizzasteen, wokhouder en wok of plancha wordt de MONOLITH LeChef een volwaardige buitenkeuken.

De MONOLITH LeChef is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood. Leverbaar als uitvoering met stalen onderstel en zijtafels van bamboe, alsmede zonder onderstel en zijtafels maar met keramische voetjes voor plaatsing in de door jezelf ontworpen buitenkeuken of in onze buggy of teakhouten tafel.

KLAAR VOOR JE NIEUWE LECHEF KAMADO BARBECUE?

kamado barbecue

Je kunt vanzelfsprekend ook contact opnemen met een van onze geautoriseerde dealers. Onze dealers zijn gepassioneerd en getraind. Ze zullen al je vragen over de MONOLITH Kamado BBQ graag beantwoorden.

.

VIND JE DEALER