Monolith Kamado Grill Junior

De compacte MONOLITH Junior is met een roosterdiameter van 33cm naast de MONOLITH ICON het kleinste model uit ons assortiment. Ondanks zijn compacte afmetingen is de MONOLITH Junior met bravoure geschikt voor alle toepassingen zoals grillen, bakken, smoken, roken en garen. Zijn formaat is optimaal geschikt voor het gebruik op het balkon of op de camping en eveneens populair voor plaatsing in de professionele gastronomie. Met een gewicht van 43 kg kan hij eenvoudig vervoerd worden. In combinatie met het optioneel verkrijgbare extra verhoogde rooster is het mogelijk om verschillende gerechten en bijgerechten tegelijktijdig te garen. Met het unieke chip-feeder-systeem kunt je via het klepje in de behuizing rooksnippers en/of pellets op de houtskool plaatsen zonder daarbij het deksel te hoeven openen.

Aangevuld met accessoires zoals het gietijzeren rooster of een pizzasteen laat de MONOLITH Junior niets te wensen over. Deze compacte kamado is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood. De MONOLITH Junior is leverbaar als versie met onderstel alsmede ook alleen met keramische voetjes voor het gebruik in de gastronomische keuken of voor plaatsing in de door jezelf ontworpen buitenkeuken.

kamado grill
kamado grill
kamado grill
kamado grill
kamado grill

KLAAR VOOR JE NIEUWE JUNIOR?

kamado barbecue

Je kunt vanzelfsprekend ook contact opnemen met een van onze geautoriseerde dealers. Onze dealers zijn gepassioneerd en getraind. Ze zullen al je vragen over de MONOLITH Kamado BBQ graag beantwoorden.

VIND JE DEALER