Keramische bbq Monolith Basic

Keramische bbq Monolith Basic is een afgeslankte versie van het Classic-model, dus het favoriete grillmodel krijgt een klein broertje, net als de Classic heeft de basis een roestdiameter van 46 cm en biedt, net als alle monolieten, de eerste keus voor grillen, bakken, roken, Roken en koken. Qua kwaliteit is de Basic op geen enkele manier inferieur aan de Classic. Uiteraard is het opvallende uiterlijk veranderd. De Basic mist bijvoorbeeld het monoliet-chipaanvoersysteem en de roestvrijstalen strips zijn vervangen door gepoedercoate stalen strips. Het grillgebied, dat kan worden uitgebreid met de optionele extra grill en het tweede roosterniveau, is groot genoeg om verschillende gerechten en bijgerechten tegelijkertijd te bereiden.

Aangevuld met uitgebreide accessoires, zoals rotisserie, gegoten rooster, pizzasteen, wokhouder & amp; Wok of vuurplaat, de Monolith Basic is een volwaardige buitenkeuken. De grill is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. Beschikbaar als versie met bamboeframe en bijzettafels. Optionele accessoires, grillgereedschappen en accessoires vindt u op onze accessoirepagina’s.

keramische bbq
Monolith Basic keramische bbq

Are you ready to meet your new keramische bbq Basic?

kamado barbecue

U kunt contact opnemen met een van onze geautoriseerde officiële dealers. Onze dealers zijn getraind en gepassioneerd over wat ze doen en beantwoorden al uw vragen over de Monolith houtskool barbecue.

FIND YOUR DEALER