Monolith Avantgarde

A formatervezés és a technológia találkozása. A minőség és az alkalmazás tökéletességére való több éves törekvés vezetett az Avantgarde kifejlesztéséhez. A kiváló minőségű szilikátkerámia, a rozsdamentes acél szerelvények és az olyan részletek, mint az üvegszálas tömítés és a fogantyúba épített LED-fény, fejlesztőink széles körű alkalmazási és gyártási tapasztalatáról tanúskodnak.

Monolith Classic

Mit tud az új Avantgarde sorozat?

Az összes korábbi újítás közül a PRO sorozat 2.0-ra épül, amely már technikailag is fejlett: a rozsdamentes acél üvegszálas tömítés, a digitális vezérlőegységek csatlakoztatására szolgáló adapter, a hihetetlenül sokoldalú SGS (Smart Grid System) grillrács-rendszer és más, a Monolithtól megszokott funkciók továbbra is a fedélzeten maradnak.

Az új Avantgarde sokkal erősebb vázzal rendelkezik, amely most már a kiegészítők tárolására is szolgál, valamint az oldalsó asztalok tartására. Ezáltal a grill és a keret egy egységnek tűnik.

Az új szaténmatt máz, egy rendkívül ellenálló ásványi máz, amely minden időjárási körülménynek és savnak ellenáll, szintén különösen szexi. Ráadásul a rozsdamentes acélhoz tökéletesen illeszkedő színével finomítja a grillt.

A fa alkatrészek is új külsőt kaptak: az oldalsó asztalok és a fogantyú „nehéz bambuszból“ készültek, egy olyan anyagból, amelyet a bambuszrostok karbonizálásával állítanak elő, és amely rendkívül stabil, ellenálló és egyben nemes megjelenésű és nagyon fenntartható.

A fogantyúba két további LED-lámpát építettek be, amelyek a fogantyú oldalán található fémkapcsolóval működtethetők. Ez azt jelenti, hogy mostantól kényelmesen grillezhet sötétben, anélkül, hogy további lámpára lenne szüksége.

Egyetlen más grill sem ötvözi úgy az esztétikát, a funkcionalitást és a tartósságot, mint az új MONOLITH Avantgarde. Az „ESS-CLASS“ a Kamadosok között.

Megfelelő tartozékok

Készen állsz az új Monolith Avantgarde-ra?

Készen áll az új Monolith Avantgarde-ra? Kérjen tanácsot egy Önhöz közeli hivatalos márkakereskedőtől. Kereskedőink képzettek, szenvedélyesen végzik a munkájukat, és tanácsot tudnak adni a #Essklasse, a Monolith Avantgarde Kamado Grill minden aspektusával kapcsolatban. Az olyan tartozékokat, mint a fogantyúk, az oldalsó asztalok és az állványok, a kereskedőnél utólag is felszerelheti MONOLITH Classic készülékére.

Kereskedő keresése